Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι λέει η γυναίκα που τον συνάντησε να μοιράζει τρόφιμα στους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του έδειξαν για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που βιώνουν δύσκολη καθημερινότητα εν μέσω της πανδημίας.

Ο κορυφαίος παγκόσμιος μπασκετμπολίστας βρέθηκε στα Σεπόλια το μέρος που πέρασε τα παιδικά του χρόνια και η αξιέπαινη πρωτοβουλία έγινε γνωστή από την Αλεξία Κοζιώνα που αποτύπωσε την σκηνή με μία φωτογραφία. (δες εδώ το φωτορεπορτάζ του TLIFE από το σημείο, όπου μοιράστηκαν τα τρόφιμα)

Η κάτοικος Σεπολίων μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο του Open δηλώνοντας:«Εντελώς τυχαία πέρναγα από το σημείο. Είδα 3-4 αμάξια και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Γιάννη τον Αντετοκούνμπο. Λέω όνειρο βλέπω; Δεν είναι δυνατόν! Ήταν η μητέρα του, εικάζω ότι ήταν και τα αδέρφια του, η γυναίκα του με το μωρό ήταν σίγουρα και έβλεπα που μετέφεραν κούτες με τρόφιμα. Αν δεν ήξερα ότι είναι παίκτης του NBA και κορυφαίος παίκτης, δεν θα το πίστευα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κοζιώνα.

Και πρόσθεσε: «Καμία κάμερα δεν υπήρχε εκεί, που αυτό σημαίνει πως αν πραγματικά θες να βοηθήσεις το κάνεις αθόρυβα».

Η κάτοικος Σεπολίων τόνισε ότι ανέβασε τη selfie με τον Γιάννη, από ευγνωμοσύνη και επειδή η πράξη του, την έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open:

Read More

And More