Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Η αθόρυβη σχέση, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα σχέδια γάμου

Full in love φαίνεται πως είναι εδώ και δύο χρόνια ο Γιάννης Αποστολάκης με την Βάσω Βιλέγκας με το ζευγάρι να μη κρύβει πλέον τη σχέση του.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για το μοντέλο και τον γνωστό chef ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο οι δυο τους δεν θέλησαν ποτέ να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, οι δυο τους όμως, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τους παπαράτσι και να επιλέγουν μέρη για τις εξόδους τους όπου δεν καραδοκούν κάμερες.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για το τέλειο ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασμένη με την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την ομορφιά της, με τον χαρακτήρα της.

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Βάσω Βιλέγκας είχε γνωρίσει και τους γονείς του Γιάννη Αποστολάκη, τον πατέρα του, Ευάγγελο Αποστολάκη, και τη μητέρα του, Δέσποινα. Οι γονείς του συμπαθούν πολύ τη Βάσω, αφού βλέπουν τον γιο τους ευτυχισμένο στο πλευρό της.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

 

Η αγάπη του Γιάννη Αποστολάκη για την θάλασσα και την εξερεύνηση νέων προορισμών είναι γνωστή από την περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή «Οι Θαλασσόλυκοι» μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Κάτια Ταραμπάνκο.  

Την ίδια λατρεία όμως, φαίνεται πως έχει και η Βάσω Βιλέγκας, η οποία για χάρη του αγαπημένου της άφησε τα πάντα πίσω, για να ταξιδέψουν μαζί σε όλον τον κόσμο.

Τα μεγάλα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, ήταν μια δοκιμή για αυτούς, καθώς κατάλαβαν πως η αγάπη που τους δένει είναι πιο ηχηρή από τις ασήμαντες διαφορές τους.

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας εκτός από τις αναρτήσεις τους στα social media, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, για αυτό και δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και της δημοσιογράφου, Σπυριδούλας Τριάντου, το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου ενώ έχει δώσει λόγο και όταν πατήσουν στη στεριά, θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μέχρι τότε όμως, συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι τους.

Τα ταξίδια σε όλον το κόσμο με ιστιοπλοϊκό

 

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επισκεφθεί αμέτρητους προορισμούς, όπως, η Γουαδελούπη, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, τα Νησιά Γκαλαπάγκος και πολλά άλλα.

Το μοντέλο και ο αγαπημένος της ανακαλύπτουν νέα μέρη, πανέμορφα τοπία, κάνουν δραστηριότητες στη φύση, δοκιμάζουν νέες γεύσεις, κάνουν νέους φίλους και γεμίζουν με μοναδικές εμπειρίες. 

Η Βάσω Βιλέγκας μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τα ξεχωριστά ταξίδια τους, τονίζοντας παράλληλα και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

«5 μήνες στο σκάφος, στην άλλη άκρη του κόσμου. Ξυπνάω το πρωί μερικές φορές πιο κουρασμένη από όταν κοιμήθηκα. Μια το κούνημα, μια η ζέστη άλλες φορές πρησμένη και γεμάτη τσιμπήματα από κουνούπια. Κάποιες βέβαια φορές κοιμάμαι σαν μωρό γιατί έχουν όλα πάει τέλεια. Όμως ότι και να συμβαίνει με το που βουτήξω στον βυθό της θάλασσας και δω αυτό το πλούτο… τα ξεχνάω όλα… μαγεύομαι! γεμίζω ενέργεια, χαρά», είχε γράψει κάτω από μια ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas)

Να σου θυμίσουμε πως η Βάσω Βιλέγκας είχε λάβει μέρος στο πρώτο Next Top Model που είχε προβληθεί στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ANT1, ωστόσο, το νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ καιρό στο σπίτι του reality μοντέλων.

Read More

And More