Γιάννης Δρυμωνάκος: “Καρφώνει” την Ξένια και αποκαλύπτει την αλήθεια για τις ίντριγκες στο Survivor!

Στο φυσικό του περιβάλλον, τις πισίνες φωτογραφήθηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος και μίλησε για όλους και για όλα όσα έγιναν στο Survivor. O γνωστός αθλητής, που πέρσι δεν βρέθηκε για λίγο στο ριάλιτι επιβίωσης, δίνοντας τη θέση του στον Στέλιο Χανταμπάκη μιλά στο down Town για όσα δεν ξέρουμε για την παραλία των Διάσημων στο Survivor!

Υπάρχει για εσένα η αίσθηση ότι είσαι αυτό που λέμε “το καλό παιδί”;

Εσείς τι βλέπετε, ανταποκρίνομαι στον τίτλο; Το ότι μέσα στο παιχνίδι δεν ήθελα να κοντραριστώ με κάποιον ή να μπλεχτώ σε έναν καυγά είναι κάτι φυσιολογικό για εμένα. Έτσι μεγάλωσα. Αποφεύγοντας καυγάδες και τσακωμούς.

Η Ξένια σε ψήφισε επειδή γκρινιάζεις για το φαγητό;

Όλοι υποφέραμε. Άλλοι γκρίνιαζαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Εγώ έλεγα “Μαλ…, πεθαίνουμε, κάπως πρέπει να φάμε, να ζητήσουμε παραπάνω προμήθειες”. Αυτό πιθανόν να το πήρε σαν γκρίνια.

Ήσουν τέσσερις φορές υποψήφιος. Δεν στενοχωρήθηκες για αυτό;

Δεν έδινα σημασία. Ήμουν Yolo. Πήγα να ζήσω το παιχνίδι… Και με την Ξένια που έγινε όλο αυτό, προφανώς ευχαρίστησα τον Μιχάλη, γιατί ο λόγος που η Ξένια με ψήφισε δεν ήταν η πραγματικότητα. Ούτε γκρίνιαζα, ενώ τα κορίτσια μιλούσαν για φαγητό. Πολλές φορές δεν αντέχαμε να είμαστε στην καλύβα γιατί εκείνη την ώρα μας έτρεχαν τα σάλια και δεν μας έκανε καλό. Οπότε δεν ήμουν αυτός που γκρίνιαζε περισσότερο από κάποιο άλλο παιδί.

Είχατε συζητήσει με την ομάδα σου πώς θα μπορούσατε να κλέψετε φαγητό;

Ξέραμε ότι υπάρχει ένα διπλανό χωριό, αλλά φέτος ήταν τέτοια η φύλαξη από τους ανθρώπους της παραγωγής που δεν μπορούσες να κάνεις οτιδήποτε ή να φύγεις. Σχεδόν στρατός. Ήταν γύρω στους 15 φύλακες που φρουρούσαν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο.

Ποιανού διάσημου το όνομα χρειάστηκε να ψάξεις στο Google επειδή δεν ήξερες ποιος είναι;

Πολλών, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση.

Δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν την ήξερες;

Όχι, δεν ήξερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν μπω στο παιχνίδι. Μου είπαν ότι είναι μια κοπέλα που έκανε το πρωινό στον Alpha.

Η Σπυροπούλου είναι τόσο απλή όσο φαίνεται μπροστά στις κάμερες;

Εκεί μπαίνεις στη διαδικασία να είσαι απλό παιδί. Τον πρώτο καιρό βλέπαμε ότι όλα τής φαινόντουσαν πολύ περίεργα. Ότι κρύωνε, ότι δεν μπορούσε να ζεσταθεί, ότι πεινούσε. Αν έχεις μάθει αλλιώς, μπορεί το σοκ να είναι ακόμα πιο μεγάλο. Αλλά τεράστιο respect που, ενώ δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις και δεν είναι αθλήτρια, βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

Ένας urban legend λέει η Σπυροπούλου είχε μακιγιάζ μαζί της.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More