Γιάννης Δρυμωνάκος: Οι ρομαντικές στιγμές από το ταξίδι με την σύντροφό του στο Παρίσι και η υπόσχεση που έδωσε στον Τανιμανίδη και που εκπλήρωσε!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν από τους “Διάσημους” παίκτες που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση μέσα στο Survivor. Ο γοητευτικός αθλητής αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες από το reality επιβίωσης, επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά ήρθε η στιγμή για να φύγει ξανά, αυτή την φορά με το κορίτσι του! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι, με σκοπό να αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο που έχασε, όσο ο Γιάννης αγωνιζόταν για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε στη Πόλη του Φωτός, καθώς όπως είχε υποσχεθεί στον Σάκη Τανιμανίδη θα ταξίδευε στο Παρίσι για να… μετρήσει τα σκαλοπάτια του Πύργου του Άιφελ, όπως κι έκανε! Ο Γιάννης και η σύντροφός του, Βαρβάρα, η οποία κάνει την πρακτική της πάνω στη Γεωπονική στην Ολλανδία, έζησαν μοναδικές στιγμές στην γαλλική πρωτεύουσα, με τον γοητευτικό κολυμβητή να μη σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους, από τις βόλτες που κάνει στους δρόμους του Παρισιού…

Η φωτογραφία που ανέβασε ο αθλητής, δείχνοντας πως τηρεί τις υποσχέσεις του…

https://www.instagram.com/p/BgvynKIHXEa/

View this post on Instagram

My fav street ✨✨

A post shared by Varvara Kouneli (@varvara_kouneli) on

Η ίδια ρομαντική φωτογραφία και από το προφίλ της Βαρβάρας

https://www.instagram.com/p/Bgv4D4FF9sz/

https://www.instagram.com/p/BgyYKHOlHs0/

Read More

And More