Γιάννης Δρυμωνάκος – Βαρβάρα Κουνέλη: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βαρβάρα Κουνέλη μετά την επανασύνδεση τους πριν λίγο καιρό είναι ευτυχισμένοι μαζί. Το όμορφο ζευγάρι θέλησε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση σου ξεπερνώντας τις δυσκολίες του παρελθόντος και κοιτώντας μόνο μπροστά. Οι δυο τους δεν μπόρεσαν να αντέξουν χωριστά και έτσι πλέον είναι full in love και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση του πρωταθλητή κολύμβησης στο Instagram, στο οποίο μας έδειχνε τα παιχνίδια της αγαπημένης του μαζί με το σκυλί στις Σπέτσες. Μπορεί ο Γιάννης να αποφεύγει να αναφέρεται δημόσια στην προσωπική του ζωή, καθώς θέλει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό στο φακό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More