Γιάννης Δρυμωνάκος – Βαρβάρα Κουνέλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την επανασύνδεση! (pics)

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βαρβάρα Κουνέλη είναι ξανά μαζί. Μετά από ένα μεγάλο «pause» που έβαλαν στη σχέση τους, φαίνεται πώς επαναπροσδιόρισαν κάποια δεδομένα και διαπίστωσαν πώς μπορούν να είναι και πάλι ευτυχισμένοι όπως παλιά. Μάλιστα, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του, το ζευγάρι ταξίδεψε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις Σπέτσες και, μέσα από τα social media, είδαμε τα πρώτα κοινά στιγμιότυπά τους, που επιβεβαίωσαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Μέχρι στιγμής, ο πρωταθλητής κολύμβησης δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή, αφού είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει τέτοιου είδους δημοσιότητα. Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την αγαπημένη του, μετά την επανασύνδεσή τους. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης και η Βαρβάρα έδωσαν το “παρών” στο party για την επανακυκλοφορία του Down Town, που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την άφιξή τους στο μαγαζί, πόζαραν κοιτάζοντας τρυφερά ο ένας τον άλλον μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth που είχε στηθεί στην είσοδο, αλλά και αγκαλιασμένοι σε ένα banner με το λογότυπο του περιοδικού. Με chic εμφάνιση και οι δύο, έδειχναν πολύ ταιριαστοί και απόλυτα ερωτευμένοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More