Γιάννης Φλωρινιώτης: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή – Το «δέσιμο» με τα παιδιά του και η εγγονή του, Αντζελίνα

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα, ενώ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση για τον θάνατό του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν παντρεμένος με τη Μάχη Φλωρινιώτη με την οποία έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Όπως είχε παραδεχτεί ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του 2020 οι οικογένειές τους μπήκαν στη μέση, καθώς από την αρχή του γάμου τους, οι μητέρες τους διαφωνούσαν, κάτι που συνέχισε και τα χρόνια που έμειναν μαζί με τα παιδιά τους, αποφασίζοντας να χωρίσουν.

Ο χωρισμός κράτησε 13 χρόνια, μέχρι που το ζευγάρι έμεινε και πάλι μαζί, αυτή τη φορά μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας (…) Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε αναφέρει η Μάχη Φλωρινιώτη σε κοινή τους συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια.

Γιάννης Φλωρινιώτης – Οι συνεργασίες με τα παιδιά του

Ο Νίκος και η Άννα αποτελούσαν διαρκώς προτεραιότητα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Για πάρα πολλά χρόνια η εμφανίσεις του τραγουδιστή στη σκηνή ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Μαζί τους και η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Wall» βρέθηκε δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη με τη χημεία τους να προχωρά άμεσα σε συνεργασία.

«Καλό ταξίδι (στον δεύτερο μπαμπά μου). Θα Σ’ αγαπώ για πάντα», έγραψε στην ανάρτησή της η Γωγώ Γαρυφάλλου λίγες ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Άννα Φλωρινιώτη – Η μητρότητα και ο δύσκολος χωρισμός

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η κόρη του τραγουδιστή σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτει τον χωρισμό με τον σύντροφό της, όσο σχεδίαζαν να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είχαμε ορίσει δύο φορές ημερομηνία γάμου κι ακυρώθηκε. Δεν θα σου πω ποιος ζήτησε να χωρίσουμε, νομίζω φαίνεται αυτό. Έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ καιρό πριν. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν όλα μέλι-γάλα, ήταν ο ιδανικός άντρας, έτσι όπως εμφανίζονται πάντα στην αρχή», δήλωνε χαρακτηριστικά.

«Την τελευταία φορά που χωρίσαμε, το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να του δώσω πίσω τα δώρα του, το μονόπετρο που μου πήρε. Μου είπε ότι του πήρα και τη θερμοκουβέρτα, τη ζήτησε κι αυτή πίσω», δήλωνε η Άννα Φλωρινιώτη.

Η Άννα Φλωρινιώτη έχει αποκτήσει μια κόρη την Αντζελίνα κάνοντας έτσι παππού τον τραγουδιστή. Στο παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει αρκετές φορές την κόρη του του Γιάννη Φλωρινιώτη μαζί με την εγγονή του…

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Τα έχω ζήσει όλα»

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης δήλωνε: «Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε».

Για να καταλήξει: «Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης τρεις μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More