Γιάννης Φλωρινιώτης: Σπάνια και… extreme εμφάνιση σε θεατρική βραδιά! [pics]

Γιάννης Φλωρινιώτης: Σπάνια και… extreme εμφάνιση σε θεατρική βραδιά! [pics] | tlife.gr

Eπικράτησε για πολλά χρόνια στις πίστες και ξεχώρισε για τα ιδιαίτερα τραγούδια του και κυρίως για τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τα φαντεζί κοστούμια του! Τον Γιάννη Φλωρινιώτη είχαμε καιρό να τον δούμε σε κάποια κοσμική εμφάνιση αλλά χθες ο τραγουδιστής βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηappy Birthday Eλλάς» στο θέατρο Αθηνά! Ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τη δεκατία του ΄70 και του ΄80 φόρεσε ένα ιδιαίτερο τζιν κοστούμι με ίδιο καπέλο!

Ο τραγουδιστής έκανε μάλιστα για τη φίλη του Ζωζώ Σαπουντζάκη που την καμάρωσε στο θεατρικό σανίδι την εξής αποκάλυψη… Πως παλιά έστελνε η Ζωζώ στο καμαρίνι του τη μαμά της και εκείνος στο δικό της τον κομμωτή του, προκειμένου να κατασκοπεύσουν τα ρούχα που θα βάλουν στη σκηνή για να δουν «ποιος από τους δυο» θα ντυθεί πιο εκκεντρικά!

Δημήτρης Μαροσούλης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Γιάννης Φλωρινιώτης

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση για το θέατρο «Αθηνά», μαζί με μια δυνατή ομάδα! Τίτλος της «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ». Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας …Ασυναρτησίας!

Η πραγματική ταυτότητα του ‘Έλληνα δοσμένη μέσα από γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και… βαθιά ψυχή. Με ήρωες, τους «Ελληναράδες» διακοσίων ολόκληρων ετών, αποκαΐδια μιας εικονικής πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δηλώνει για την παράσταση:

Επιδιώκουμε το “ζωντανό” θέατρο, ένα θέατρο που θα διαδράται στην καθημερινότητά του, που θα αλλάζει, θα εξελίσσεται, που θα ενσωματώνονται οι αντιδράσεις των αποδεκτών θεατών τους οποίους θέλουμε να μπαίνουν στη θέαση. Επίσης, στο Happy Birthday ΕΛΛΑΣ διαπερνάει όλη η σκωπτικότητα της καθημερινότητάς μας και γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της εθνικής μας παλιγγενεσίας από τη πλευρά της ασυναρτησίας της. Τι έφταιξε και πετάξαμε το μπαλάκι των ευθυνών στους άλλους; Πού φταίξαμε εμείς; Και όλα αυτά με γνώμονα το γέλιο και την ισορροπία της ψυχής. Ερευνούμε τους χαρακτήρες των ανθρώπων και τους ανεβάζουμε στη σκηνή. Αυτό που θα θέλαμε ιδανικά είναι ο αποδέκτης, δηλαδή ο θεατής, να αντανακλάται σε αυτό που συμβαίνει στη σκηνή και να τον αφορά. Επιμένω πάρα πολύ στο «ζωντανό» θέατρο, θα γίνονται πράγματα τα οποία δεν θα είναι ποτέ ίδια. Και αυτό με απόλυτη συνείδηση του τι θέλουμε να επικοινωνήσουμε και με πολλή χαρά, αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνουμε.

READ more