Γιάννης Καλλιάνος – Χαρά Δαμιανού: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς θα περάσουν φέτος ο Γιάννης Καλλιάνος με την σύζυγό του Χαρά Δαμιανού. Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου βρέθηκε στο στολισμένο σπίτι του ζευγαριού και εκείνοι μίλησαν για τα συναισθήματά τους, το πως ο γιος του άλλαξε τις ισορροπίες ανάμεσά τους αλλά και για τα σχέδια που κάνουν για τον θρησκευτικό τους γάμο.

«Είναι υπέροχα. Το μωρό έχει γεμίσει το σπίτι, έχει ζεστάνει το σπίτι και τις καρδιές μας. Πλέον δε μπορώ να φανταστώ το σπίτι χωρίς το μωρό. Φέτος τα πήραμε πιο σοβαρά τα Χριστούγεννα. Στολίσαμε περισσότερο. Ακόμα και αν δεν καταλάβει τον στολισμό, θα έχει μια καλή ανάμνηση. Με το μωρό άλλαξε τελείως η ζωή μας, κυρίως η δική μου. Ξαφνικά έρχεται το μωρό και γίνεται η γυναίκα το κέντρο της οικογένειας, πρέπει να τους φροντίσεις όλους» είπε η Χαρά Δαμιανού.

«Λέμε προς το καλοκαίρι να κάνουμε τη βάπτιση. Πρέπει όμως να κάνουμε και τον γάμο γιατί και αυτός έχει μείνει πίσω. Κάναμε τον πολιτικό γιατί είχε μείνει έγκυος η Χαρά και δεν προλαβαίναμε… Στη μαγειρική της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Κάνει ιδιαίτερες συνταγές οπότε θα την κρατήσω την κοιλιά που έχω. Ο ερχομός του μωρού στην αρχή κάνει την κατάσταση λίγο έκρυθμη μέσα στο σπίτι, τώρα έχουμε ηρεμήσει πάρα πολύ. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το χει πάρει πάνω της η Χαρά. Αγγίζει την τελειότητα» πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος,

Read More

And More