Γιάννης Κεφαλογιάννης: Παντρεύεται ο νέος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας με την σύντροφό του, Ειρήνη Σαράντη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο νέος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης με την αγαπημένη του, Ειρήνη Σαράντη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και της δημοσιογράφου, Ειρήνη Αβραμίδη, ο γάμος του Γιάννη Κεφαλογιάννη και της Ειρήνης Σαράντη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, με κουμπάρους στενούς φίλους του ζευγαριού.

Μάλιστα μπορεί ο γάμος να γίνει στην Αθήνα, ωστόσο οι μελλόνυμφοι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μετά την γαμήλια τελετή, στις 15 Σεπτεμβρίου, μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στα Ανώγεια της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα των Κεφαλογιάννηδων, όπου θα καλέσουν πολλούς συγγενείς, φίλους και, φυσικά, στελέχη της πολιτικής και της κυβέρνησης, που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις χαρές του ζεύγους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Kefalogiannis (@gianniskefalogiannis)

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, σε ένα τραπέζι με φίλους. Η γνωριμία τους δεν άργησε να γίνει ένας δυνατός έρωτας, σύμφωνα με την εφημερίδα, που θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όσοι τους γνωρίζουν λένε πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, μια και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, όπως και την αγάπη τους για τη μουσική και τα ταξίδια.

 

Read More

And More