Γιάννης Κότσιρας: Συγκινεί με το μήνυμα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, 9 μέρες μετά την κηδεία του

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μιας εμβληματική φιγούρας της μουσικής, που έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 63 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αχιλλοπούλειο του Βόλου μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στη διάρκεια της νύχτας, αλλά δυστυχώς είχες καταλήξει.

Η οικογένειά του, ο καλλιτεχνικός χώρος και οι χιλιάδες θαυμαστές του δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ταξίδεψε τόσο γρήγορα για την γειτονιά των αγγέλων. Εννέα μέρες μετά την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Γιάννης Κότσιρας, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και στη λεζάντα που την συνόδευε δεν έκρυψε την πόσο του έχει στοιχίσει η απώλειά του.

“Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι δυο καλλιτέχνες συνδέονταν με βαθιά φιλία, ενώ είχαν συνεργαστεί επί σκηνής ουκ ολίγες φορές.

Read More

And More