Γιάννης Κότσιρας: Το δημόσιο ξέσπασμα του καλλιτέχνη – Εγκλωβισμένος και 44 ώρες χωρίς ρεύμα

Τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» δεν λένε να τελειώσουν και ακόμη και σήμερα δεκάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα. Ο Γιάννης Κότσιρας ξέσπασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αναφέροντας πως είναι ένας από τους πολλούς πολίτες που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και 2 μέρες σχεδόν.

«Μετά από 44 ώρες χωρίς ρεύμα και ένα εγκλωβισμό που ακόμη συνεχίζεται, μπορώ να σας ευχηθώ και πάλι καλημέρα. Τα τελευταία 20 χρόνια ζούμε ακριβώς το ίδιο έργο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά αλλά πάντα με την ίδια ανικανότητα και αναλγησία.

Αντί να επενδύουν στις βασικές δομές, στην υγεία, την Παιδεία, στην πολιτική προστασία και γενικά σε όλα αυτά που κάνουν ένα κράτος λειτουργικό και σύγχρονο και τον πολίτη να αισθάνεται ασφαλής, οι εκπρόσωποι μας, αυτοί που εμείς επιλέγουμε και εμείς πληρώνουμε, επενδύουν στο μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Στην προπαγάνδα. Ώστε να τους λιβανίζουν και να μας λένε πόσο καλοί είναι και πόσο ευτυχισμένοι είμαστε εμείς. Και στο τέλος να προσπαθούν να εξαγοράσουν την αγανάκτησή μας, ως αποζημίωση για τις διαχρονικά δικές τους ευθύνες αλλά πάντα με δικά μας χρήματα. Δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί…» έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κότσιρας.

 

Read More

And More