Γιάννης Κουκουράκης: 10 + 1 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να λατρέψεις τον Κωνσταντή από της «Άγριες Μέλισσες»!

Τι κι αν στις «Άγριες Μέλισσες» έχει το ρόλο του «κακού- αξέστου» αδελφού, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ γλυκό και ταλαντούχο παιδί. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουκουράκη που υποδύεται το ρόλο του «Κωνσταντή Σεβαστού» στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Ant1!

Ο τηλεοπτικός Κωνσταντής είναι ο μεσαίος γιος του Δούκα. Ο παρείσακτος της οικογένειας. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος και  ζηλιάρης ενώ, νιώθει πως βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του αδερφού του, του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Επιζητά διακαώς την προσοχή του πατέρα του, μόνο που δεν είχε ποτέ ούτε τον δυναμισμό του Σέργιου, ούτε το μυαλό του Νικηφόρου. Του αρέσει να πίνει, και να γλεντάει ενώ πολλές φορές προκαλεί προβλήματα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα του. Θεωρεί πως αδικείται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει στην οικογένεια τη θέση που πιστεύει ότι του αξίζει. Και φυσικά έχει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Βιολέτα, που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ποιος είναι όμως, ο γοητευτικός ηθοποιός που έχει ξετρελάνει το γυναικείο πληθυσμό;

Ο Χανιώτης ηθοποιός με ύψος 1,92 που έχει ξετρελάνει το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, γεννήθηκε στην Κρήτη (την οποία και λατρεύει), ήρθε από μικρός στην Αθήνα και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μετά έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό.

Γρήγορα βέβαια, κατάλαβε πως ο χώρος της υποκριτικής είναι αυτός που θα τον κερδίσει στο τέλος. Πριν την εμφάνισή του στις «Άγριες Μέλισσες», είχε εμφανιστεί στη σειρά «Χαρά, αγνοείται» του Mega, είχε ενσαρκώσει το ρόλο του «Αλέξη» στο «Μπρούσκο», ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ( Φονική παγίδα (Deathtrap) (2017), Εκκλησιάζουσες (2018), Ο Γλάρος (2018), Αγγελική (2016),  Λωξάντρα (2019) κ.α.).

Παράλληλα, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και έκανε πολλές φωτογραφήσεις… Αγαπά τον αθλητισμό, κάνει για χρόνια κολύμβηση, και η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του. Ενώ, έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά, όπως προδίδουν  οι φωτογραφίες στα Social media του.

Φέτος, εκτός από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» σε σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Γιάννης δεν αγαπά μόνο την υποκριτική. Γράφει σενάρια και σκηνοθετεί – μόλις τελείωσε τη συγγραφή του τέταρτου έργου του. Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει τρεις δικές του παραστάσεις, το Εις Μνήμην, τον Πύργο και το Φυτό στη γενέτειρά του, τα Χανιά.

Δες τις 10 hot φωτογραφίες:

Plus 1

Πώς σου φαίνεται;

 

Read More

And More