Γιάννης Κουκουράκης: H συγκινητική αφιέρωση στον Πάνο Νάτση

Στις βραδιές «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννης Κουκουράκης.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουκουράκης συγκίνησε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί με την αφιέρωσή του στον αδικοχαμένο συνάδελφό του Πάνο Νάτση.

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης για τον Πάνο Νάτση που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Πάνος Νάτσης συνεργάζονταν για τρίτη στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Το βράδυ πριν από το μοιραίο τροχαίο, οι δυο ηθοποιοί γιόρταζαν μαζί και με άλλα μέλη του θιάσου τα γενέθλια της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Read More

And More