Γιάννης Κρητικός: Η έντονη ενόχληση με την παραγωγή του YFSF – «Έστειλα μήνυμα και τους είπα “ντροπή σας”»

Ο Γιάννης Κρητικός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μέσα σε όλα δεν δίστασε να εκφράσει και την έντονη ενόχλησή του για το All Star YFSF και τους ανθρώπους της παραγωγής του.

«Είναι προτιμότερο να ρωτήσετε τους αρμόδιους γι’ αυτό το θέμα. Ούτε καν μου το πρότειναν. Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω άλυτα τα θέματα, έστειλα ένα μήνυμα και τους είπα “ντροπή σας” σε κάποιους ανθρώπους της παραγωγής», είπε αρχικά ο Γιάννης Κρητικός.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός ανέφερε: «Έδωσαν το τηλέφωνό μου, με πήραν από κάποια κανάλια να με ρωτήσουν για τη συμμετοχή μου στο All Star. Λέω “ποια συμμετοχή μου;”, εγώ ήδη βρισκόμουν στα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις.

Με πήραν 4 άτομα την ίδια μέρα να τους πω για τη συμμετοχή μου στο All Star. Κι επειδή με καίει αν δεν πω αυτό που θέλω, οπότε έστειλα και είπα ότι αν ισχύει ότι δώσατε το τηλέφωνό μου και είπατε ότι συμμετέχω και δεν με έχετε πάρει καν εμένα να με ενημερώσετε, είναι ντροπή σας».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Κρητικός είπε: «Μου είπαν οι δημοσιογράφοι ότι από το κανάλι έδωσαν το τηλέφωνό μου για να με ρωτήσουν αν θα συμμετέχω, ενώ οι ίδιοι δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ξέχασαν πως ήμουν νικητής».

Read More

And More