Γιάννης Λάτσιος: Η αποχώρηση από τον Ant1 και η συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο επαγγελματικό κεφάλαιο για τον Γιάννη Λάτσιο, με τον μέχρι πρότινος γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Ant1 να βρίσκεται εκτός του ομίλου. Η λύση της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον Θοδωρή Κυριακού ήρθε ξαφνικά πριν λίγες μέρες, αφού πολλοί περίμεναν ότι θα ανακοινωνόταν μετά το Πάσχα και βρίσκει “μουδιασμένους” τους Αντεννικούς. Ωστόσο, και οι δυο πλευρές είναι στην αναζήτηση νέων λύσεων και φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος, μάλιστα, είναι σε περίοδο ανασυγκρότησης και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του. Αυτές τις μέρες βέβαια, φαίνεται πως έχει επιλέξει να ξεκουραστεί για λίγο, να συναντήσει αγαπημένα πρόσωπα και έπειτα να ετοιμαστεί για το επόμενο βήμα του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνάντησε πριν λίγες μέρες σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκεί βρέθηκε και με τον καλό του φίλο Πέτρο Κωστόπουλο και με τον μικρό Μάξιμο που έχουν μετακομίσει και οι δυο στο Κολωνάκι. Ο Μάξιμος μένει με την μητέρα του Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρο Κωστόπουλος μετακόμισε επίσης στο Κολωνάκι, όπου άνοιξε και το νέο του κατάστημα με gourmet sandwich στην περιοχή.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More