Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Ερωτευμένοι στην Μύκονο! [pics]

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Ερωτευμένοι στην Μύκονο! [pics] | tlife.gr

Ο Γιάννης Μαράκακης και η Νίκη Θωμοπούλου δεν σταματούν να χαίρονται τον έγγαμο βίο τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε είναι πραγματικά αχώριστο. Ο γοητευτικός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του δεν σταματούν τις βραδινές εξόδους, ενώ όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οργανώνουν μικρά ταξίδια στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα.

Μιας και το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από την Μύκονο! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Γιάννη Μαρακάκη και την Νίκη Θωμοπούλου σε πολυσύχναστη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Για ακόμη μια φορά, η όμορφη σύζυγος του δικηγόρου εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της, φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι.

Ο καταξιωμένος δικηγόρος και η καλλονή σύζυγός του αγαπούν την Μύκονο και κάθε χρόνο την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

READ more