Γιάννης Μούτσος: Ποιος είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στο Mega;

Ο χρόνος για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μετρά πλέον αντίστροφα αφού η παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο απουσίας ετοιμάζεται την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου να κάνει και πάλι πρεμιέρα. Στο πλευρό της όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό θα βρίσκονται οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Γιάννη Μούτσο. (Δες εδώ τι συνέβη στη συνέντευξη Τύπου της Ελένης Μενεγάκη στον Βοτανικό Κήπο)

Ο τελευταίος, αν και γνωστός στον χώρο της δημοσιογραφίας, για την ψυχαγωγία αποτελεί ένα νέο πρόσωπο.

Γεννημένος στο Τριέρ της Γερμανίας το 1978 από μετανάστες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών, όπου μαζί με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα.

Τελείωσε το πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας σαν ένας πολύ δημοφιλής μαθητής. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι σπουδές του στην Αγγλία με μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. Εκεί ήταν και η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στην Βρετανική Αστυνομία έως το 2004.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλα στο Alter και με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha. Τώρα πια ανήκει στο ενεργητικό προσωπικό του Mega σε Ενημερωτικά Δελτία Ειδήσεων και πλέον στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το πάθος για τη δουλειά του είναι ένα από τα μεγαλύτερά του «όπλα» που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Μούτσος έχει στο βιογραφικό του συνεντεύξεις όπως εκείνη με τον συγγραφέα των best sellers, Dan Brown και πρόσφατα της γυναίκας από το Αφγανιστάν που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν.

Πατάει γερά στη γη και έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό κάθε Σαββατοκύριακο ώστε να ενημερώνει κατάλληλα τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA. Το ίδιο θα κάνει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Μούτσος από το 2015 είναι παντρεμένος με την Σίλια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη. Συγκεκριμένα, ο γάμος τους τελέστηκε στο κτήμα Βαλάσια, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Όσο για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιάννης Μούτσος έχει πει πως ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής του και δηλώνει περήφανα χαζομπαμπάς.

“Νομίζω πως ήταν στην γέννηση της κόρης μου. Από τότε που γεννήθηκε, μάλλον έχω γίνει λίγο… χαζομπαμπάς και αυτό με επηρεάζει και συναισθηματικά! Νομίζω ότι για κάθε άνθρωπο, όταν γίνεται γονιός, αυτό είναι ένα σπουδαίο ορόσημο στη ζωή του”.

Το TLIFE του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

Read More

And More