Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη: Θεατρική βραδιά για δύο!

31 χρόνια μετράει η σχέση μεταξύ της Ναταλίας Τσαλίκη και του Γιάννη Μπέζου. Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από το 1984, ενώ παντρεύτηκαν το 1987 έναν χρόνο πριν τον ερχομό της κόρης του Ηρώς στην ζωή. Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη γνωρίζουν ότι ο γάμος όπως και κάθε σχέση θέλει δουλειά για να διατηρηθεί, και μέρος αυτής της δουλειάς είναι φυσικά και το να αφιερώνουν ο ένας χρόνο στον άλλο.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν πρόσφατα μαζί στο θέατρο Αλκμήνη προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Zyklon ή το πεπρωμένο”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου και να ψυχαγωγηθούν μαζί. Οι δυο τους παρακολούθησαν την παράσταση από την πρώτη σειρά της πλατείας, ενώ μετά το τελευταίο χειροκρότημα βρέθηκαν κοντά στους πρωταγωνιστές της παράστασης για να τους συγχαρούν.


Στο φινάλε της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης.

Το ζευγάρι με τους πρωταγωνιστές Ιωάννα Παγιατάκη και Κωνσταντίνο Γαβαλά.


Διπλά τους καθόταν στην πρώτη σειρά του θεάτρου και ο Μηνάς Χατζησάββας.Στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκε και η σύζυγος του Θύμιου Καρακατσάνη, Ρούλα σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της καθώς και άλλοι επώνυμοι Έλληνες (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Read More

And More