Γιάννης Μπέζος: Τι είπε για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στην παράσταση «Κούκλες»!

«Δικαίωμα στην έκθεση έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν ελάχιστοι. Θα κριθεί από το χρόνο και από τους θεατές», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες». Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τετάρτης  και πήρε θέση, όταν ρωτήθηκε για τους νέους –εκτός χώρου- στο θέατρο!

Η είδηση πως η περσινή νικήτρια του GNTM θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα με έναν δύσκολο και απαιτητικό ρόλο προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ανάμεσα σε αυτούς που ρωτήθηκαν για το αν πρέπει να βρεθεί στο θεατρικό σανίδι ήταν και ο Γιάννης Μπέζος. Φυσικά, αφορμή ήτα οι  δηλώσεις που έκανε η Ειρήνη Καζαριάν για την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», κατά τις οποίες πιάστηκε «αδιάβαστη» για το ρόλο της αλλά και τον Ίψεν, τον δημιουργό του έργου.

«Είναι βαριά πράγματα  αυτά με τον Ίψεν μην πιάσουμε τώρα αυτή τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα.  Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω. Το θέατρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα όμως χιλιομέτρων, σπουδών , εσωτερικού αγώνα, είναι πιο σύνθετο. Θέμα όχι ψευτοσπουδών. Δεν είναι ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες και παίρνω ένα χαρτί. Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσωπική προσπάθεια» σχολίασε ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=prWhRvjzpAQ

Όλα όσα είπε στην εκπομπή!

Read More

And More