Γιάννης Μπέζος: Χορός και τραγούδι με τους συναδέρφους του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί! [pics]

Γιάννης Μπέζος: Χορός και τραγούδι με τους συναδέρφους του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί! [pics] | tlife.gr

Στη «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Πετρογκάζι βρέθηκε το Σάββατο ο Γιάννης Μπέζος, μαζί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Άκη Σακελλαρίου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, μάλιστα, δέχτηκε την πρόταση των καλλιτεχνών και ανέβηκε στη σκηνή, όπου τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Από την άλλη, ο Άκης Σακελλαρίου ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με το ζεϊμπέκικο του.

Δύο σπουδαίες λαϊκές φωνές, η Κατερίνα Κούκα και η Λιζέτα Καλημέρη κάνουν την εμφάνισή τους στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Σε ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου και με γιορτινή διάθεση,
οι δύο εξαίρετες καλλιτέχνιδες, με δυναμισμό, κέφι και μπρίο, προσθέτουν τη δική τους λάμψη στο μεγάλο γλέντι το οποίο βασίζεται σε τραγούδια μεγάλων δημιουργών όπως του Βαμβακάρη, του Τσιτσάνη, του Χιώτη, του Ζαμπέτα, του Μητσάκη, του Καλδάρα, αλλά και νεώτερες επιτυχίες του ’70 και του ’80.

Έτσι οι τρεις καλλιτέχνες διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τραγουδώντας και χορεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες σημαντικών Ελλήνων μουσικών.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more