Γιάννης Νταλιάνης: Αποκάλυψε τι θα γίνει με τον ρόλο της Βασιλικής στον «Σασμό»

Ο ρόλος της Βασιλικής στον Σασμό είναι ένας από αυτούς που έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Τα spoilers ωστόσο θέλουν την Βασιλική την οποία υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου να αποχωρεί από τη σειρά καθώς σύμφωνα με το βιβλίο… πεθαίνει.

Ο Γιάννης Νταλιάνης ωστόσο, μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε τι πραγματικά θα γίνει με τον ρόλο της συζύγου του.

«Έχει κάνει μια πάρα πολύ σημαντική παρουσία στον Σασμό. Είναι πολύ σημαντική η ερμηνεία της εκεί και το έχει ψάξει βαθιά. Είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ ο ίδιος τη σύζυγό μου αλλά πραγματικά, πέρα από τη σχέση που έχουμε έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό.

Απ΄ ότι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει έτσι κι αλλιώς ξεφύγει από το βιβλίο. Έχει κρατήσει κάτι από το πνεύμα του αλλά έτσι συμβαίνει. Από τη στιγμή που κάτι είναι καθημερινό και έχει μεγάλη επιτυχία, αλλάζουν πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Read More

And More