Γιάννης Νταλιάνης: Η συνεργασία με την κόρη του στην «Αγάπη παράνομη» και τα τρυφερά λόγια για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Με αφορμή τους ρόλους του στη «Σκοτεινή θάλασσα» και την «Αγάπη παράνομη», ο Γιάννης Νταλιάνης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη μικρότερη κόρη του στη σειρά της ΕΡΤ και στη σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη «Βασιλική» από τον «Σασμό».

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η μικρότερη κόρη του έχουν κοινές σκηνές στην «Αγάπη παράνομη». «Ήταν μία δύσκολη απόφαση, κάναμε κι ένα οικογενειακό συμβούλιο πρώτα… Απλώς έτυχε, ήξερα τα κορίτσια ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης, και είχαμε συναντηθεί κάπου και μου ζήτησε να τα δει. Μπήκαμε σε σοβαρή σκέψη με τη σύζυγό μου και, επειδή το ήθελε και η μικρή πολύ, έγινε. Δείχνει μία μεγάλη σοβαρότητα και είναι μία χρήσιμη εμπειρία, για να δει πώς είναι τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Νταλιάνης μιλά με θαυμασμό πάντα για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Έχει κάτι προσωπικό πάντα να καταθέσει κι αυτό φέρνει την επιτυχία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι μία ερμηνεία πολύ ξεχωριστή. Μία πολύ ώριμη ερμηνεία κι ένας υπέροχος συνδυασμός με τον Δημήτρη Λάλο. Έχουν δημιουργήσει ένα ζευγάρι, πολύ αληθινό, μία πολύ πειστική σχέση, με την οποία ταυτίζεται ο κόσμος…» ανέφερε ο ηθοποιός για τον ρόλο της γυναίκας του ως «Βασιλικής» στον «Σασμό».

Δύο άνθρωποι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα διαφωνούν άραγε; Ο Γιάννης Νταλιάνης απάντησε πως «σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν διαφωνίες, αλλά παρά τις δυσκολίες και τις διαφωνίες που μπορεί να έχουμε, τα πράγματα έχουν μία αρμονία στο τέλος» ενώ παραδέχεται στη πως στη σύζυγό του τον γοητεύει πολύ «η εξυπνάδα της, που συνδυάζεται απόλυτα με την πολύ αγνή και πολύ αθώα της ψυχή».

Read More

And More