Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο γήπεδο! [pics]

Μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και να επιλέγει να κάνει λίγες κοσμικές εμφανίσεις, αυτήν τη φορά, όμως, ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του αείμνηστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τετάρτης και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν άνετα τη νίκη με 4 – 0 και έδειχνε να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ο ίδιος σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αποφεύγοντας συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αυτήν την περίοδο είναι σε μια πολύ εποικοδομητική και ήρεμη φάση της ζωής του και δείχνει ιδιαίτερα χαλαρός.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως και στα προσωπικά του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνά μια όμορφη περίοδο και αυτό τον έχει βοηθήσει να βρει τις ισορροπίες του.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν σταματά να σκέφτεται τους διάσημους γονείς του –που δεν είναι πια στη ζωή- και να κρατά τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί τους. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ άλλωστε δεν ξεχνά ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, και συχνά βρίσκεται στους τάφους τους.

Read More

And More