Γιάννης Πάριος – Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε την επανασύνδεση! [pics]

Ξανά μαζί είναι ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΟ μεγάλος βάρδος του ελληνικού τραγουδιού και η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση τους αφού ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει αγάπη και επικοινωνία ανάμεσά τους. Η επανασύνδεση έγινε το Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις που επιβεβαίωσαν αυτό που κυκλοφορούσε σαν φήμη.

Σε μία από αυτές τους συνάντησε και το TLIFE. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Παλλάς και ήταν μάλιστα στα καλύτερά του. Πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό κατά την είσοδό τους στο θέατρο.

Μετά από τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις δεν άργησαν και οι φήμες για τον γάμο τους. Κάτι για το οποίο απάντησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.“Ναι, βρε, και στα δικά σας οι… λεύτεροι. Δεν ισχύει. Δεν ντύνομαι νύφη”, ξεκαθαρίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. “Μα, πόσες φορές θα με παντρέψουν πια; Το είχαν κάνει και παλαιότερα που ήμασταν με τον Γιάννη και τώρα που ξαναβρεθήκαμε άρχισαν το ίδιο… τροπάριο! Όχι, λοιπόν, δεν έχουμε τέτοια σχέδια. Περνάμε εξαιρετικά μαζί, όπως σου έχω πει, αλλά μέχρι εκεί”, συνεχίζει.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More