Γιάννης Πάριος - Στέλλα Δόντση: Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης τους!

Γιάννης Πάριος – Στέλλα Δόντση: Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης τους! | tlife.gr

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η εφημερίδα Real Life αποκάλυψε πώς ο Γιάννης Πάριος, μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Στέλλας Δόντση, η οποία είναι αεροσυνοδός και έχει ως χόμπι την φωτογραφία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, που κυκλοφορεί σήμερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η καλλονή σύντροφός του είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο. Η σχέση τους μέχρι πρότινος ήταν μυστική και ελάχιστοι συνάδελφοί της εντυπωσιακής γυναίκας γνώριζαν για αυτό.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Στέλλας Δόντση επισημαίνει στην Espresso πώς η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.

READ more