Γιάννης Πλούταρχος: Η σύζυγος και ο μικρότερος γιος του τον απόλαυσαν στη χθεσινοβραδινή του συναυλία

Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα του βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Οι δυο καλλιτέχνες μετέφεραν επί σκηνής τη δυνατή χημεία που έχουν μεταξύ τους, την οποία τον τελευταίο καιρό έχουμε δει δισκογραφικά. Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος συνθέτης έχει γράψει τη μουσική στις δύο τελευταίες επιτυχίες του καταξιωμένου τραγουδιστή «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, ενώ σύντομα θα ακούσουμε ακόμα ένα από τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει.

Από το κοινό φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου που αποτελεί και την μεγαλύτερη θαυμάστρια του. Η Μαρία Παπαδοπούλου φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη και να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα χωρίς να χάνει ούτε μια από τις εμφανίσεις του. Μαζί της, ήταν και το μικρότερο από τα πέντε παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος τον οποίο έχουμε δει αρκετές φορές στα social media να τραγουδά μαζί με τον μπαμπά του αλλά και τον μεγαλύτερο αδερφό του Γιώργο.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο Πέτρας και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε πως στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας ανέβηκε και ο Γιώργος Κακοσαιος, ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου που ήδη σημειώνει τα δικά του επιτυχημένα βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More