Γιάννης Ποιμενίδης: Ξυρίστηκε κι έγινε άλλος άνθρωπος! Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ευγενία Σαμαρά

Ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2014 μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Εκδρομή», διαγράφει λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές συνεργασίες.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την Ευγενία Σαμαρά, ως λάτρης του Instagram, μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αυτή τη φορά, μέσα από το δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης, είδαμε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εμφάνισή του ο Γιάννης Ποιμενίδης. Μόνο που την αποκάλυψη δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά η αγαπημένη του, μέσα από το δικό της προφίλ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε μια φωτογραφία του καλού της, παρουσιάζοντας έτσι στους followers της το νέο του look. Ο Γιάννης Ποιμενίδης, μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισε να ξυριστεί κι έγινε άλλος άνθρωπος.

“Find your hero and shoot” , έγραψε η όμορφη ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία η αλήθεια είναι ότι εμείς τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τον εικονιζόμενο.

Read More

And More