Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό»

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστός ο ερχομός του πρώτου παιδιού της Αλεξάνδρας Ούστα και του Γιάννη Σαρακατσάνη και ο ευτυχής πατέρας μίλησε για πρώτη φορά για το θαύμα που έζησε. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά με λόγια αγάπης για αυτό το πλασματάκι που του έχει πάρει το μυαλό, αποκαλύπτει ότι δεν θα κάνει βάφτιση και μιλά για την σύμπτωση να γεννηθεί ο γιος του την ίδια μέρα, έξι χρόνια μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

«Είναι πανέμορφος. To μωρό θεωρώ πως είναι ίδιο με μένα, μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μια μωρουδίστικη φωτογραφία της. Μοιάζει πιο πολύ στην Αλεξάνδρα τελικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια μου και να βλέπω το προσωπάκι του. Να ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το πάρω αγκαλιά», αποκάλυψε ο Γιάννης Σαρακατσάνης στην εκπομπή Ευτυχείτε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Δε νομίζω να κάνουμε βαφτίσια. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στον Θεό, έτσι όπως αυτό γίνεται στην εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή, αλλά όχι με την έννοια του χριστιανικού Θεού. Οπότε μια βάφτιση στην εκκλησία δε μου λέει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το video της εκπομπής:

Να τους ζήσει!

Read More

And More