Γιάννης Σπαλιάρας: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του;

Ερωτευμένος ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με την όμορφη οδοντίατρο, Αγγελική, μια σχέση την οποία επιθυμεί να κρατήσει μακριά από τα media.

Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η Αγγελική δεν είναι στον χώρο μας, οπότε δεν έχει αυτή την άνεση όταν βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Ζούμε φυσιολογικά όπως όλα τα ζευγάρια. Είχα επιλέξει να μην εμφανίζομαι με την κοπέλα μου, αλλά μετά από ένα χρόνο βγήκε η σχέση προς τα έξω. Δεν το βγάζω προς τα έξω, αλλά δεν το κρύβω κιόλας».

Ο 48χρονος ηθοποιός – μοντέλο αποκάλυψε τη σχέση του με την όμορφη 27χρονη το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκαν στα σοκάκια της Μύκονο πιασμένοι χέρι – χέρι σε βραδινή τους έξοδο. 

Το 2024 βρήκε τον Γιάννη Σπαλιάρα έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο με την σύντροφό του έκανε το επόμενο βήμα και πέρασε χρόνο με τους γονείς της Αγγελικής, τους οποίους είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα επόμενα σχέδια της προσωπικής του ζωής. «Έχω σκεφτεί τον γάμο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί καθημερινά», είχε δηλώσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More