Γιάννης Σπαλιάρας για καραντίνα: «Μου στοίχισε που δεν μπορούσα να αγκαλιάσω τη μάνα μου»

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε λόγω καραντίνας για τον κορονοϊό μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο διάσημος Έλληνας βρέθηκε στο Ιράν για τις ανάγκες της νέας σειράς του Netflix που συμμετέχει και βρέθηκε από καραντίνα σε καραντίνα, λόγω κορονοίού. Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την επεισοδιακή επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Κατευθείαν από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μετά ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας», δήλωσε στο ξεκίνημα της συνέντευξης του για τη σειρά εποχής που συμμετείχε. Ενώ, σχετικά με τον κορονοϊό που τον έζησε στο Ιράν είπε: «Είχαμε αγχωθεί πάρα πολύ… Βγάλαμε και δικά μας εισιτήρια» .

«Αυτό που θα μου μείνει και μου στοίχισε είναι ότι γύρισα στην Ελλάδα μετά από τρεις μήνες και χαιρέτησα τη μάνα μου από το μπαλκόνι», τόνισε. «Μου στοίχισε ότι δεν μπορούσα να την αγκαλιάσω», πρόσθεσε.

Μιλώντας, ακόμη για το νέο επαγγελματικό του βήμα και τη συμμετοχή στη σειρά του Netflix ανέφερε: «Αυτό που μου συμβαίνει τώρα δεν το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου. Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα».

Παράλληλα, δε, ο ηθοποιός περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε πως θα είναι στη νέα σειρά παραγωγής του Netflix.

Read More

And More