Γιάννης Σπαλιάρας: Η Ζωή Τζάνη του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κάνει μεγάλη αίσθηση μέσα στο Survivor. Ο μόνος διάσημος παίκτης που έχει παραμείνει μέχρι τώρα μέσα στο παιχνίδι, στην ομάδα των Μαχητών, βέβαια, δήλωσε σε προηγούμενο επεισόδιο και, συγκεκριμένα, στο τελευταίο quiz, ότι είναι ερωτευμένος. Έτσι δηλώνει και η σύντροφός του, Ζωή Τζάνη στο ένθετο “Secret” και στη Σάσα Σταμάτη.

«Έχουμε κλείσει δύο χρόνια και πάμε για 2,5. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους όσους έλεγαν ότι ήμουν μία από τις πολλές του Γιάννη. Είμαι η μία και μοναδική για τον Γιάννη. Είμαι ερωτευμένη μαζί του». Η όμορφη γυμνάστρια, μάλιστα, κάνει και δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Γιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να του πω δημόσια: Γιάννη σ’ αγαπώ πολύ γιατί είσαι ο άνθρωπός μου και μου έχεις λείψει αφάνταστα”!
Η Ζωή Τζάνη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά πως έχουν σκεφτεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Έχει περάσει από τα μυαλό μας να παντρευτούμε, απλώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί και οι δύο κοιτάμε τα επαγγελματικά μας».

Read More

And More