Γιάννης Σπαλιάρας: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Netflix [pics]

Γιάννης Σπαλιάρας: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Netflix [pics] | tlife.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμος για διεθνή καριέρα, αφού εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Μεξικό και κάνει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Netflix. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο πρόκειται να υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA, καθώς η σειρά έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες. O Γιάννης Σπαλιάρας λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»:

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε.

Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια.ίμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα mail και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τα γυρίσματα της νέας σειράς ξεκίνησαν με τον Γιάννη Σπαλιάρα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram κάποια στιγμιότυπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμος για το νέο μεγάλο βήμα της καριέρας του!

READ more