Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλάει ανοιχτά για το “τρολάρισμα” στα social media και την γυναίκα που δεν θα έβαζε ποτέ στο κρεβάτι του!

Η δήλωσή του Γιάννη Σπαλιάρα στο περιοδικό “ΕΓΩ!” πως έχει κοιμηθεί με 4.000 ερωτικές συντρόφους προκάλεσε πανικό και ένα απίστευτο “τρολάρισμα” με καυστικές ατάκες στα social media. Ο ίδιος έγραψε ένα status στο Facebook παίρνοντας θέση (δες εδώ τι είπε) και τώρα σε μια εναλλακτική συνέντευξη στην Espresso και την Δήμητρα Δάρδα μιλά για όλα.
Ο “εθνικός sex machine” δηλώνει πως γέλασε με πολλά από τα tweets που γράφτηκαν για εκείνος, έδωσε την απάντησή του στη σύγκριση με τον Πέτρο Τατσόπουλο και αποκάλυψε με ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ποτέ να πλαγιάσει στο ίδιο κρεβάτι.
“Γέλασα με πάρα πολλά tweets που είναι και καυστικά. Έχω κάνει like σε αρκετά, αλλά διάβασα και τα σχόλια από κάποιους ταλαίπωρους που τους λυπάμαι”, αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.
Για τη σύγκριση με τον Πέτρο Τατσόπουλο, αποκάλυψε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε συμπέσει σε κάποιες παρτενέρ. Τη μισή Αθήνα εκείνος, 4.000 εγώ… ε δεν μπορεί, όπως λέει και το τραγούδι “Κάπου την έχουμε πατήσει…”
“Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος στα μαθηματικά αλλά έβαλα τη λέξη “περίπου” πριν τον αριθμό. Τι να πουν και κάποιοι που δουλεύουν σε μπαρ στα νησιά και κοιμούνται με δύο και τρεις διαφορετικές τουρίστριες τη βραδιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, για την γυναίκα που δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί στο κρεβάτι του, αποκάλυψε πως δεν είναι άλλη από την Άνγκελα Μέρκελ. Και δήλωσε πως το τελευταίο τρίμηνο το κοντέρ έχει σταματήσει, αφού εκείνος είναι σε σχέση…

Read More

And More