Γιάννης Σπαλιάρας: Το πάρτι γενεθλίων του και η απίστευτη τούρτα που του πήραν οι φίλοι του! [pics,vid]

Γιάννης Σπαλιάρας: Το πάρτι γενεθλίων του και η απίστευτη τούρτα που του πήραν οι φίλοι του! [pics,vid] | tlife.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε χθες Κυριακή τα γενέθλιά του! Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, μετά τις κακουχίες και την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε πριν περίπου επτά μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έχει επιστρέψει κανονικά στην ζωή του και στην καθημερινότητά του, η οποία περιέχει αρκετή δουλειά, καλοπέραση και φίλους. Μάλιστα, ο Γιάννης έχει δεθεί με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι φυσικά έδωσαν το παρών στο πάρτι του.

Το γοητευτικό μοντέλο δεν θα μπορούσε να γιορτάσει με καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του, καθώς διοργάνωσε ένα πάρτι στο στέκι του στον Πειραιά, έχοντας καλέσει τα αγαπημένα του πρόσωπα! Στην ξεχωριστή μέρα του Γιάννη Σπαλιάρα βρέθηκαν τόσο οι καλοί του φίλοι Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Κατσινόπουλος, όσο και οι πρώην συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σάρα Εσκενάζυ με την οποία συνεργάζονται και επαγγελματικά, η Σόφη Πασχάλη, οι αδερφές Αϊνατζόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ.

Αυτό που έκανε, μάλιστα, μεγάλη εντύπωση σε όλους ήταν… η ξεχωριστή τούρτα του Γιάννη Σπαλιάρα! Οι φίλοι του είχαν κάνει ειδική παραγγελία μία τούρτα με το πρόσωπο του εορτάζοντα ως Άγιος Σπαλιάρας, ο Μαχητής!

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

READ more