Γιάννης Στάνκογλου: «Είπα αμέσως ναι στις Άγριες Μέλισσες»!

«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» , αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω, μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γιάννης Στάνκογλου ενσαρκώνει το ρόλο του Θωμά Κυπραίου και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και παρόλο που είναι ουσιαστικά ο ρόλος του «μυστήριου και σκοτεινού» ιδιωτικού ερευνητή , η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια.

«Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά… Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου

Και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους».

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου!