Γιάννης Στάνκογλου: Η νέα φωτογραφία από τα παρασκήνια στις «Άγριες Μέλισσες»!

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται κανονικά και οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν σταματούν να μοιράζονται στα social media φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο μυστηριώδης «Θωμάς Κυπραίος» που περιμένει και ο ίδιος τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς!

Ο «Θωμάς Κυπραίος» που θα ολοκληρώσει την πορεία του στις «Άγριες Μέλισσες» τον ερχόμενο Οκτώβρη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται στο γύρισμα με τις συμπρωταγωνίστριές του και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε στο Instagram του μια selfie με τους συναδέλφους του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με κυνηγούν οι μέλισσες».

Όσο για το ρόλο του στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πριν λίγες μέρες: «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα».

Read More

And More