Γιάννης Στάνκογλου: Ποιο θα είναι τελικά το μέλλον του στις Άγριες Μέλισσες;

Για το μέλλον του στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show». Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται το «σκοτεινό» χαρακτήρα του Θωμά Κυπραίου, ενώ αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, καθώς είχε προγραμματισμένη περιοδεία παραστάσεων, τελικά λόγω πανδημίας είδε τα σχέδια του να ανατρέπονται και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε και του χρόνου στη σειρά του Ant1.

«Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη. Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορονοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όταν λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν τελικά θα είναι και του χρόνου στη σειρά, εκείνος ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες». Και συμπλήρωσε: «Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να “κουβαλήσεις” έναν τέτοιο χαρακτήρα».

Απόσπασμα από την εκπομπή “The 2 Night Show”

 

Read More

And More