Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Με άψογο στυλ στο αεροδρόμιο! [pics]

Παντού μαζί είναι πια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το αγαπημένο ζευγάρι που δεν κρύβει πια τον έρωτά του είναι μαζί στη ζωή και στη δουλειά και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η φετινή χρονιά άλλωστε θα τους βρει μαζί στη σκηνή, αφού οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση και περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της ταινίας τους «Για Πάντα» που θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Με αφορμή την νέα τους ταινία, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για την avant premiere τους. Με άψογο στυλ η Κατερίνα Γερονικολού και ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης έφθασαν μαζί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση της προώθησης της ταινίας τους στην συμπρωτεύουσα.

Αυτές τις μέρες, όμως, το ζευγάρι που έχει ολοκληρώσει τα τηλεοπτικά του γυρίσματα για φέτος (ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και η Κατερίνα Γερονικολού για τη σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος») ετοιμάζεται να περάσει αγκαλιά τις γιορτές και να χαλαρώσει λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου!

Δες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Read More

And More