Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στην πρεμιέρα της ταινίας τους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» το βράδυ της Δευτέρας 11/12 στο Village Cinemas στο The Mall. 

Οι «Κουραμπιέδες από χιόνι» είναι μια τρυφερή κωμική ιστορία που ξεκινάει να εκτυλίσσεται μια Πρωτοχρονιά με πρωταγωνιστή τον ζαχαροπλάστη του χωριού, έχοντας στην παρέα του τέσσερα παιδάκια. Το σενάριο έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι συντελεστές της ταινίας και οι διάσημοι φίλοι και συνεργάτες τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήτανε εκεί και απαθανάτισε τους: Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτο, Ελένη Τσολάκη, Ιωάννα Μαλέσκου, Κώστα Τσουρό, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλη Τότσικα, Μάριο Αθανασίου, Αθηνά Οικονομάκου, Σταύρο Σβήγκο, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Σοφία Αλιμπέρτη, Θανάση Πάτρα, Κώστα Φραγκολιά, Μιχάλη Ζαμπίδη, Νίκη Λάμη, Γιάννη Ζουγανέλη, Χάρη Ρώμα, Αποστολία Ζώη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Έφη Μουρίκη, Μιμή Ντενίση και πολλούς άλλους. 

Κουραμπιέδες από Χιόνι – Η ιστορία:

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε.

Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More