Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πλήθος υβριστικών μηνυμάτων εις βάρος του για τα τα Covid-free μπουζούκια – Η απάντησή του

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες, ωστόσο… ο Γιάννης Τσιμιτσέλης “πλήρωσε τη νύφη”! Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε χθες γνωστό ο δημοφιλής τραγουδιστής, το νυχτερινό του κέντρο ανοίγει τις πύλες του μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος ανυπομονεί και εκείνος να επιστρέψει στην κανονικότητα, άφησε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή του. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έγινε δέκτης δεκάδων υβριστικών μηνυμάτων από χρήστες του Instagram, οι οποίοι τον έβριζαν γιατί στηρίζει τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντικρίζοντας όλα αυτά τα σχόλια, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας!

Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Read More

And More