Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στην πίστα και ανακοινώνει τα πρώτα covid free μπουζούκια

Restart στη διασκέδαση φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν τα νυχτερινά κέντρα στην Αττική, με τον Πάνο Κιάμο και το Posidonio να κάνουν την αρχή. Ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στις 16 Ιουλίου και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας λόγο για covid free μπουζούκια. 

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο, ο Πάνος Κιάμος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την επιστροφή του στην πίστα, τονίζοντας, βέβαια, ότι επειδή προέχει η δημόσια υγεία, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όσους έχουν εμβολιαστεί. Εκείνος και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή του κόσμου.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», ήταν τα λόγια του Πάνου Κιάμου.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Read More

And More