Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης τους!

Πριν τρία χρόνια ήρθε στον κόσμο η κόρη τους και τους γέμισε χαμόγελα χαράς. Η μικρή Ευαγγελία Τσιμιτσέλη είναι πια η πρωταγωνίστρια στο σπίτι και κάνει τους διάσημους γονείς της να τρέχουν να εκπληρώσουν κάθε της επιθυμία.

Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη κορούλα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάσως Λασκαράκη που έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται… τριών χρόνων. Περήφανος μπαμπάς ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Έλα στη θέση μου” ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Χρόνια σου πολλά μπαλαρίνα μου………. Να έχεις υγεία σε όλη σου τη ζωή”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, μάλιστα, ο Γιάννης αποκάλυψε πως η Εύα είναι η Χαρά της ζωής για εκείνον, ενώ στο αν έχει αλλάξει η σχέση με την κόρη του ανέφερε: “Ναι, αλλάζει προς το καλύτερο. Είναι άλλο να έχεις ένα βρέφος κι άλλο ένα παιδί τριών, τεσσάρων χρόνων. Μιλάμε, επικοινωνούμε, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί”.

Χρονια σου πολλα μπαλαρίνα μου………. Να εχεις υγεία σε ολη σου τη ζωή ….#birthday #3years #thebestthingihaveeverdone #iloveyou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Read More

And More