Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Η νέα ζωή στο σπίτι και οι βόλτες με τα ποδήλατα στον κήπο! [pics,vids]

Στο σπίτι με όλη την οικογένειά του παραμένει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Βαρδής πιστός στα μέτρα της κυβέρνησης και στο «μένουμε _σπίτι» με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο γνωστός ερμηνευτής που μένει στο πατρικό του σπίτι(το εντυπωσιακό κόκκινο σπίτι του Αντώνη Βαρδή) στην Παιανία έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά του, λόγω  της κατάστασης, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Στόχο, όλων, όπως έγραψε και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά είναι να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία με την κόρη τους Κατερίνα που την βοηθά στην φροντίδα του μικρού αδελφού της.

“#menoumespiti… Και συνεχίζουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, αυτή είναι η καθημερινή μας ρουτίνα! Δημιουργούμε όμορφες οικογενειακές στιγμές, στιγμές περιποίησης με πολλά φιλιά και αγκαλιές και με την ελπίδα και σιγουριά ότι θα το ξεπεράσουμε και αυτό!! Γιατί η οικογένεια ήταν και είναι το παν! (Και για να είμαστε και όλοι απασχολημένοι, το σημερινό του μπανάκι το αναλαμβάνει η αδερφούλα του – πάντα με την βοήθεια μου)”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Σκαφιδά.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν περιορίζεται μόνο στο σπίτι, μιας και το συγκεκριμένο οίκημα έχει έναν εντυπωσιακό καταπράσινο κήπο που αποτέλεσε το τέλειο μέρος για μια οικογενειακή ποδηλατάδα.

«Μένουμε σπίτι και λίγο κήπο», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής και ανέβασε φωτογραφίες και video στο Instagram του.

Ενώ, ακολούθησε και μια ακόμη οικογενειακή φωτογραφία του Γιάννη Βαρδή, γύρω από το τραπέζι που θύμιζε τις παλιές Κυριακές που όλοι μαζεύονταν (όταν δεν υπήρχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις) για φαγητό.


“4 γενιες ετοιμοι να φαμε. Καλο μεσημερι σε ολους. Αν ενοχλησει η κουζινα μου λετε”, έγραψε με χιούμορ!

 

Read More

And More