Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί το μήνυμα για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, του είχε μεγάλη αδυναμία και έτσι αυτή η απώλεια του στοίχισε πολύ.

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Γιάννης Βαρδής εξακολουθεί να θυμάται και να αναπολεί κάθε στιγμή μαζί με τον πολυαγαπημένο πατέρα του. Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 8 χρόνων από εκείνη την ημέρα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Δεν έχω τρόπο να σε βρω, μα ούτε και να σε ξεχάσω. Να σε θυμάμαι δεν μπορώ, μα ούτε και να σε προσπεράσω. Σ’ αγαπάω μπαμπά μου. Σαν σήμερα 2/9/2014» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής.

Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή:

«Ήταν δύσκολο το τέλος για τον πάτερα μου ειδικά μετά την επέμβαση. Ο πατέρας μου δεν ήξερε πως είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη. Πιστεύω πως ο πατέρας μου ήθελε να «φύγει» νωρίτερα από ότι έφυγε. Προς το τέλος, είχε παραλύσει δεν μπορούσε να μιλήσει, καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του» είχε πει ο Γιάννης Βαρδής για τον θάνατο του πατέρα του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Read More

And More