Γιάννης Βόγλης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Πέγκυς Σταθακοπούλου για το θάνατό του

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βόγλη στα 78 του χρόνια έκανε τον καλλιτεχνικό κόσμο να δακρύσει. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο, το πρωί της Τετάρτης.

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα θρηνούν για τη μεγάλη απώλεια. Συντετριμμένοι πολλοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες έστειλαν το δικό τους τελευταίο αντίο στον σημαντικό αυτό ηθοποιό μέσα από τα social media.

Θλιμμένη για το θάνατό του και η καλή του φίλη Πέγκυ Σταθακοπούλου έγραψε στο Facebook: “Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια φαντάζουν τόσο φτωχά και λίγα…….απλά σιωπή. Καλό Παράδεισο κ. Βόγλη….” Η γνωστή ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Βόγλη, σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της. Συγκεκριμένα το 1995 είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά του Ant1 “Μια ζωή για την Έλσα” (όπου η πρωταγωνίστρια ερχόταν αντιμέτωπη με τον καρκίνο) και από τότε είχαν πολύ φιλικές σχέσεις και τους είχαμε δει πολλές φορές μαζί σε θεατρικές παραστάσεις.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ

Read More

And More