Γιάννης Βούρος: Ορκίστηκε Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και ήταν πιο κομψός από ποτέ! Φωτογραφίες

Νέος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας ορκίστηκε ο Γιάννης Βούρος! Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός άφησε για λίγο στην άκρη την υποκριτική – που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια – για να ασκήσει τα δημαρχικά του καθήκοντα στον Δήμο του. Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η ορκωμοσία στο ανοιχτό θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να ευχηθεί στη νέα Δημοτική Αρχή καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που καλείται να δώσει.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε μερίδα των νέων μελών των Συμβουλίων του Δήμου μας. Ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος ιεράρχησε τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής του για την ερχόμενη τετραετία (2019-2023), δίνοντας παράλληλα έμφαση στις συνεργασίες που απαιτούνται, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που οραματίζεται ο κάθε δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα κομψός, επιλέγοντας κουστούμι σε camel απόχρωση με γιλέκο συνδυασμένο με ocean blue πουκάμισο και γραβάτα στις αποχρώσεις του συνόλου!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από το dimarxos.gr

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More