Γιάννης Βούρος: “Όταν η Μαρία Λουίζα πληροφορήθηκε πώς δεν είναι κόρη μου…”

Ο Γιάννης Βούρος μπορεί να έχει το ίδιο επίθετο με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, αλλά, όπως είναι γνωστό, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας της παρουσιάστριας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Όταν αποκαλύφθηκε το θέμα αυτό, κάτι που ήξερε ένα ή δυο χρόνια πριν η Μαρία Λουίζα και εγώ, μιλήσαμε την επόμενη μέρα και έκλεισε εκεί το θέμα. Οι γονεϊκές σχέσεις δεν στηρίζονται σε σχέσεις αιματολογικές ή DNA. Στηρίζονται σε πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, σε πράγματα ψυχής, σε πράγματα που έχουν να κάνουν με μια αγκαλιά, βασίζονται σε συναισθήματα».

Όσο για τα συναισθήματά που είχε όταν πληροφορήθηκε πως η Μαρία Λουίζα έμαθε την αλήθεια, επεσήμανε: «Ήμασταν σχεδόν μαζί. Μπορεί να υπήρχε στο μυαλό του καθενός οτιδήποτε που να αφορούσε το θετικό ή το αρνητικό πρόσημο της εξέτασης του DNA. Όταν όμως βρίσκεσαι με ένα χαρτί που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, εκεί δεν ξέρω αν η λέξη σοκ είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση, απλά πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια».

Για την ιστορία, ο Γιάννης Βούρος είχε σχέση με τη μητέρα της Μαρίας Λουίζας, αλλά χώρισαν ενώ εκείνη ήταν έγκυος. Όταν γέννησε, ο ηθοποιός αναγνώρισε το παιδί, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, μέσω τεστ DNA, ανακάλυψε πώς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More