Γιάννης Ζουγανέλης: Όσα αποκαλύπτει στο TLife για τον γάμο της κόρης του, Ελεονώρας, με το γνωστό δικηγόρο

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία ζει έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα, στο πρόσωπο του γνωστού ποινικολόγου, Σπύρου Δημητρίου. Η ταλαντούχα και δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον δικηγόρο της… καρδιάς της!  Μάλιστα η  αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε, πριν από λίγες μέρες, σε καθημερινή εφημερίδα, όπως σου αποκάλυψε το TLIFE.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης νιώθει πανευτυχής, ως πατέρας και μιλά στο TLIFE για τον επικείμενο γάμο της κόρης του. Mοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά του για το ευχάριστο γεγονός, ενώ επισημαίνει πως ο γάμος θα είναι θρησκευτικός.
“Εγώ είμαι χαρούμενος και ευτυχής, γιατί είναι άλλες οι διαστάσεις της χαράς και της ευτυχίας. Συνδυάζω αυτές τις δύο πτυχές της ζωής, γιατί νιώθω ότι η κόρη μου βρήκε το δρόμο της, στο να βιοποριστεί, να συντροφευτεί, να αγαπήσει και να χτίσει μια σχέση, την οποία προσωπικά εκτιμώ παρά πολύ! Ζω την ευτυχία της κόρης μου στη καθημερινότητά μου, γιατί ήταν και είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί! ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο αγαπητός καλλιτέχνης, μιλώντας στο TLIFE, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια, στον μέλλοντα γαμπρό του, τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του, μεγάλες επιτυχίες σε πολύκροτες υποθέσεις. Βαθιά εκτίμηση φαίνεται πως τρέφει και για τη μητέρα του συντρόφου της Ελεονώρας. Συγκεκριμένα, τόνισε: 

“Κοιτάξτε, είναι μια προσωπικότητα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Ξέρω και τη μητέρα του, η οποία είναι μία εξαιρετική διανοούμενη, ποιήτρια και συγγραφέας, η κυρία Σταυρούλα. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ, γι αυτό σας είπα ότι νιώθω χαρά και ευτυχία  και ξέρω και την επιστημοσύνη του Σπύρου, ξέρω την ευγένεια που τον διακατέχει, ξέρω όλα αυτά τα πράγματα… Τα νιώθω και τα βλέπω κιόλας πια, γιατί τώρα έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και πραγματικά είναι παρά πολύ ωραία συνθήκη, πολύ ωραία! 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά και στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς σύντομα.“Είναι ό,τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να μου συμβεί, όπως αντιλαμβάνεστε, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στη ζωή, είναι η ίδια η ζωή και η συνέχειά της”!

Read More

And More