Γιάννος Περλέγκας: Η επιβεβαίωση για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος σε παράσταση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα του ηθοποιού Γιάννου Περλέγκα, που βρισκόταν στην παράσταση στην οποία ο Δημήτρης Μοθωναίος δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά. «Μου έχουν τύχει και κακοποιητικές συμπεριφορές. Έχω φύγει από παράσταση του Εθνικού θεάτρου που  ήταν κακοποιητική απέναντι στον πρωταγωνιστή», είπε χθες ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λοιπόν στα stories του προσωπικού του προφίλ έγραψε: «Επιβεβαιώνω την ανάλγητη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που τον απέλυσε λόγω πνευμονίας και τη μηδενική στήριξη προς τον Δημήτρη από την πλευράς της διεύθυνσης του Εθνικού θεάτρου τότε, καθώς και τη δική μας σιωπή… που την ανακάλεσα χθες και με έκανε να ντρέπομαι που σιώπησα τότε (ο Χουβαρδάς έλειπε σε ταξίδι και το θέμα διευθέτησε η Έφη Θεοδώρου). Ο Δημήτρης αντικαταστάθηκε από το Χάρη Τζωρτζάκη.

Ψύλλοι στα άχυρα θα πει κανείς, αλλά δείχνει κάτι για τη διαχρονική των ηθοποιών και τους πολλαπλούς τραυματισμούς που συντελούνται στο Εθνικό. Δε γίνεται να μην νιώθει κανείς ντροπή για όλα αυτά, αν θέλει να ανανεώσει τη διόλου ταυτότητα του ανθρώπου και συναδέλφου. Να ‘μαστε δίπλα στους ανθρώπους αν θέλουμε να λεγόμαστε κι εμείς άνθρωποι. Γιάννος Περλέγκας».

 

Read More

And More